Logo HB telediensten

HB Telediensten

Al ruim 30 jaar een begrip

HB Telediensten heeft een vast team van vijf telefonistes. Geen massa, maar een persoonlijke touch.

Onze werkwijze

Wij zijn jouw telefonische gastvrouw, dat betekent dat wij de telefoon voor jou opnemen en proactief meedenken over de mogelijke vervolgacties.

Je krijgt een account in ons softwaresysteem waar jij de zakelijke telefoonnummer(s) eenvoudig naar kunt doorschakelen. Wij beantwoorden de telefoon voor al jullie bellers en nemen gepersonaliseerd op met jouw bedrijfsnaam.

Onze diensten zijn maatwerke en daardoor zeer flexibel in te zetten. 

Heb je een dag met veel vergaderingen voor de boeg? Dan schakel je door!
Wil je morgen liever zelf de telefoon opnemen?
Je kiest er zelf voor óf én wanneer je de telefoon naar ons doorschakelt.

Je kunt van ons een notificatie én een complete belgeschiedenis rapportage ontvangen. We bespreken samen door wat jou het beste past, per sms of mail. De gespreksnotities worden volledig en accuraat verwerkt.


En voilà, aan het einde van de rit heb jij je geen zorgen hoeven te maken over inkomende, afleidende telefoongesprekken en zijn de bellers professioneel te woord gestaan. 

Maar we kunnen nog veel méér dan alleen de telefoon opnemen. We streven naar een betrokken en vriendelijke telefoongesprekken, waarbij we meedenken over vervolgacties. Dit kan zijn even ruggespraak houden of direct doorverbinden.

Daarnaast kunnen we helpen bij gerelateerde diensten, zoals agendabeheer en secretariële diensten. Of het nu gaat om de beantwoording van de mails of het inhuren van een personal assistant/secretaresse, bij HB Telediensten ben je aan het juiste adres.

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Heb je nog vragen over de werkwijze, tarieven, praktische zaken of wil je gewoon even vrijblijvend kennismaken?

Mail ons

info@hbtel.nl

Bel ons

020 – 60 70 100

Al ruim 30 jaar een begrip

HB Telediensten bestaat uit een gedreven team telefonistes die de beller kundig te woord staan. Geen massa call centers met studenten of gehaaste gesprekken, maar ervaren telefonistes die een professionele tone of voice hanteren.

HB Telediensten

Mail ons

info@hbtel.nl

Bel ons

020 – 60 70 100