Logo HB telediensten

Wat bieden wij?

Als klantcontactprofessionals beschikken wij over sterke communicatieve vaardigheden, wij zijn empathisch en geduldig. Ons stress bestendige team heeft multitasken behoorlijk in de vingers. Met ons inlevingsvermogen bieden wij jouw klanten een luisterend oor. Zo zorgen wij dat alle gesprekken een persoonlijke touch krijgen.

De voordelen voor jou

Onze dienstverlening draait om het prettig te woord staan van klanten. Hiervan hebben wij onze corebusiness gemaakt. Jouw bedrijf en haar medewerkers hebben verschillende expertises. Onderbreking door inkomende telefoontjes wordt daardoor vaak als stoorzender ervaren.
Dan kan niet de bedoeling zijn, vinden wij!

Telefoniste op afstand

Een persoonlijk telefoongesprek voegt zo veel meer toe dan wanneer deze in een voicemail eindigt of helemaal onbeantwoord blijft.

Receptioniste op locatie

Tijdelijk bezetting nodig?
Een vrolijk gezicht achter de balie is een warme binnenkomer voor jouw bezoekers.

Volledige klantenservice

Als verlengstuk van jouw organisatie pakken we alles op dat te maken heeft met klantcontact. Telefoon, Mail, Post, Debiteuren, Leads, Chat.

Altijd een pakket voor jou

Voor een aantrekkelijk bedrag in de maand staat HB Telediensten voor je klaar. Wij zijn een Virtual Assistent bureau met een persoonlijke aanpak. Door onze efficiënte werkwijze – ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek – staan we eenvoudig en professioneel jouw klanten te woord terwijl jij je andere zaken rustig afrondt.

Strippenkaart

Ideaal voor ZZP'ers
150
00
Vanaf - Per jaar
  • Voordelig
  • Laagdrempelig
  • Een heel jaar inzetbaar

Spitsuur

Om de drukste uurtjes op te vangen
255
00
Vanaf - Maandelijks
  • Vaste bundel telefoontjes
  • Doorverbinden bij behoefte
  • Een verslag van ieder gesprek

Daluren

Even helemaal 'uit' staan
199
00
Vanaf - Maandelijks
  • Betalen naar gebruik
  • Beschikbaar op aanvraag
  • Maandelijkse rapportage

Al ruim 30 jaar een begrip

HB Telediensten bestaat uit een gedreven team telefonistes die de beller kundig te woord staan. Geen massa call centers met studenten of gehaaste gesprekken, maar ervaren telefonistes die een professionele tone of voice hanteren.

HB Telediensten

Mail ons

info@hbtel.nl

Bel ons

020 – 60 70 100