Telefoon beantwoord
service ZZP

Een telefoon beantwoord service ZZP die vriendelijk, betaalbaar én professioneel is, dat is niet zo makkelijk te vinden. Gelukkig ben je bij HB Telediensten aan het juiste adres. Als antwoordservice ZZP focussen wij ons op het professioneel beantwoorden van de telefoon van jou als ZZP-er. Omdat jij het al druk genoeg hebt, omdat je een professionele indruk wilt maken of gewoon omdat je het een fijn idee vindt dat een professional jouw telefoon beantwoordt.

Wat doet een telefoon beantwoord service ZZP?

Hoe de antwoordservice ZZP precies ingericht is, hangt helemaal van jouw wensen en behoeften af. De telefoniste kan haar naam zeggen of niet; beginnen met een groet of een bedrijfsnaam; doorverbinden met de ZZP-er of gewoon een mail sturen. Wij zijn een professionele telefoon beantwoord service ZZP die ons volledig aanpassen aan de wensen van de klant. Zo zijn we een telefoonservice maar fungeren we als onderdeel van jouw bedrijf.

Wat heb ik aan een telefoon beantwoord service?

Wij worden ingehuurd als antwoordservice ZZP om verschillende redenen. Zo kan het dat je te maken hebt met tijdelijke onderbezetting. Als antwoordservice ZZP zorgen wij er dan voor dat de telefoon professioneel wordt beantwoord, zodat jij meer tijd hebt voor de kerntaken. Op die manier is de taakverdeling efficiënter en wordt de beller vriendelijk te woord gestaan. Door een telefoon beantwoord service ZZP kun je ook professioneel overkomen, omdat jouw team groter lijkt dan het is. Bovendien houdt niet iedereen ervan om de telefoon op te nemen. Met een telefoon beantwoordservice weet je zeker dat de telefoon vriendelijk wordt beantwoord. Dit draagt bij aan een positiever imago. Tot slot bespaart deze service jou vooral heel veel tijd. Wij zorgen ervoor dat jouw telefoontjes goed worden verwerkt, terwijl jij je focust op waar jij goed in bent.

Telefoon beantwoord service ZZP uitproberen

Lijkt jou dit wel wat, maar weet je niet zeker of een antwoordservice ZZP bij jou past? Geen probleem, bij ons kun je twee weken volledig vrijblijvend gebruik maken van onze services. Op die manier kun je erachter komen of een telefoon beantwoordservice een optie voor jou is. Hiervoor hoef je alleen maar een formulier in te vullen en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Probeer onze diensten twee weken lang geheel gratis en vrijblijvend uit!

Probeer 2 weken gratis!

Mail ons opmet je naam en telefoonnummer en dan sturen wij je meer informatie en de stappen om je in te schrijven. Dit is allemaal geheel vrijblijvend!