Over

HB Telediensten

HB Telediensten bestaat uit een gedreven team telefonistes die de beller kundig te woord staan. Geen massa call centers met studenten of gehaaste gesprekken, maar ervaren telefonistes die een professionele tone of voice hanteren.

Sinds 1988 ontzorgen wij bedrijven, overheidsinstanties, stichtingen en verenigingen zodat zij meer tijd hebben om zich bezig te houden met belangrijkere dingen. In principe is iedereen welkom bij HB Telediensten. Iedereen die het vervelend vindt de telefoon op te nemen, er geen tijd voor heeft, liever wat anders doet of die gewoon een vakkundig imago nastreeft.

We leveren maatwerk zodat jij je kunt focussen op je core business en geen klanten verliest omdat je niet in de gelegenheid was om de telefoon te beantwoorden. Ontstress en doe waar jij goed in bent, dan zorgen wij voor telefonische communicatie. Straal op deze manier professionaliteit uit als ZZP-er of klein MKB-er.

Nieuwsgierig geworden? Wil je weten hoe onze diensten in elkaar steken? Lees hier meer over onze werkwijze of bekijk direct de tarieven en pakketten.